Sports Hydro is born!
Drainage & irrigation

Logische oplossingen in drainage, beregening, wateropslag en veldverwarming voor sportvelden. Met deze oplossingen is de 'One stop shop' van SPE compleet. Ze ontzorgen onze klanten en zijn voor ons vanzelfsprekend om in de realisatie te integreren. In deze totaaloplossing van SPE ligt de gehele realisatie van sportvelden, golfcourses en atletiekbanen volledig in één hand. Dat werkt efficiënt en voorkomt onnodige discussies tijdens de realisatie tussen verschillende aannemers.

Concreet kunt u bij Sports Hydro terecht voor de aankoop en realisatie in eigen beheer van:
- volledig automatische beregeningssystemen van Perrot
- veldverwarmingssystemen
- geïntegreerde drainagesystemen
- wateropslagsystemen.

De systemen van Sports Hydro kunnen worden aangelegd op nieuwe maar ook op bestaande sportvelden. Meer weten? Neem contact op met Rob de Heer, directeur van SPE. Aan de hand van diverse gerealiseerde projecten bespreken we de vele mogelijheden. Mede op basis van uw wensen wordt een projectadvies op maat samengesteld.

Watermanagement for Charlton AFC

SPE heeft de opdracht gekregen voor het veldontwerp en de constructie voor het nieuwe trainingscomplex van Charlton Athletic Football Club in Londen. Het CAFC New Eltham trainingscentrum zal in de komende 20 maanden totaal vernieuwd worden tot een "state of the art" trainingscomplex.
Nadat Sports Pitch Engineering vorig jaar succesvol het nieuwe veld van stadion The Valley heeft aangelegd zal dit een mooie en nieuwe uitdaging worden om samen met gerenommeerde architecten en projectmanagers een 1e klas trainingscentrum te realiseren.
Het project bestaat uit de volledige realisatie van 3 kunstgrasvelden ten behoeve van de CAFC Academy en Community Trust. Tevens zal het eerste team een nieuw hybride grassysteem krijgen vergelijkbaar met het veld in The Valley. Nog een 6 tal natuurgras velden maakt het geheel compleet.

Speciale aandacht wordt besteed aan het aanleggen van een 'water harvesting' op het complex waarbij al het regenwater wordt opgevangen en hergebruikt voor beregening van de velden. Het gebied in Zuidoost Londen staat bekend om zijn terugkerende droogte in de zomer door de kalkhoudende bodem. Door te voorzien in een eigen waterreservoir zal deze oplossing de club langdurig het gewenste kwaliteitsniveau garanderen.

RECENT PROJECTS

Lornah Kiplagat Sports Academy

Drainage en beregening water management systeem

Charlton Athletic FC Training Centre

Complete water management system met drainage opvang basin en automatisch beregeningssysteem voor 14 velden

Metallurg Stadium | Uzbekistan

Drainage system and irrigation system

WORK IN PROGRESS


One Stop Shop at Sports Pitch Engineering

06 - 41 71 78 20

info@sports-pitch-engineering.com